Mijn passie

Mijn passie is het creëren van mode geïnspireerd met een zeer vrouwelijke, moderne en stijlvolle aanpak. Mijn belangrijkste doel is om het publiek te inspireren door middel van een goed ontworpen collectie van items om ze een goed gevoel tijdens het dragen van het.

Mijn producten zijn met de hand gemaakt met 100% wol, acryl en organische vezels. Mijn collecties zijn geïnspireerd op vintage, modern en street style. Ik werk hard om de mooiste en meest unieke kledingstukken te realiseren. Ik hou van reizen, en ik hou van de uitdaging die ermee gepaard gaat. Als ik ergens langer dan 48 uur vast kom te zitten. Ik ben altijd in voor het ontmoeten van nieuwe mensen en het ontmoeten van nieuwe avonturen. Ik ga graag naar musea, galeries, kunstgaleries, bioscopen, kunstgaleries en vooral: cafés! Ik hou van een goede kop koffie, een goed gebakje, een lekker kopje thee of cappuccino. Ik hou van bordspellen te spelen en ik ben een grote fan van alle bordspellen! Ik hou ervan om films te kijken op mijn iPad of pc. Ik luister graag naar muziek.

Op sociale media vind je me met mijn vriend Michael, met dezelfde kleren aan die ik hier draag. We kijken er ook naar uit om samen een nieuw soort modeblog te brengen met de mogelijkheid om nieuwe kleding te maken en meer kleding te laten zien uit de nieuwe collecties die we doen. En misschien kunnen we samenwerken met een nieuw merk dat dieper ingaat op design en beter in kwaliteit. Om deze reden, mijn naam is ook Amy, en ik ben begonnen te schrijven over vrouwen nachtkleding.

Het probleem met een nightwear blog is dat er zo veel van, en het grootste deel van het is zeer beperkt en daarom moeilijk te vergelijken en te zien zijn schoonheid. Ik zal uitleggen waarom het zo moeilijk is, en dat er een nieuw soort blog is dat het gemakkelijker zou kunnen maken om te begrijpen, en ook over ons nieuwe soort bedrijf.

Ik ben geboren in New York en woonde in Brooklyn voor 3 jaar. Ik heb ook veel gereisd, op beide plaatsen waar ik ben geweest en in mijn woonplaatsen, New York en Nederland.

Ik heb een achtergrond in mode-ontwerp en mode geschiedenis en hebben gewerkt in de mode-industrie voor een lange tijd. Ik heb het geluk gehad om te werken met een aantal fantastische ontwerpers zoals Marc Jacobs, Diane Von Furstenberg, Yves Saint Laurent, en Donna Karan. Ik wil ook experimenteren met nieuw design en heb geprobeerd te ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen. Ik heb een liefde voor alle dingen vintage en hebben een enorme collectie van vintage kleding en accessoires te vinden in mijn kantoor, dus als je geïnteresseerd bent in het vinden van meer over mijn collectie of de ontwerper die ik heb gewerkt met in het verleden, stel ik voor dat je leest mijn blog (Nachtkledingtestcentraal.nl) en kijk naar mijn collectie van vintage stukken.

Mijn motto is: "Het draait allemaal om stijl!" Ik heb ook een nieuwe serie in mijn nieuwe boek genaamd "Hats & Pants: Fashion Ideas for Men, Women and Kids" waar ik je mijn persoonlijke stijl picks geef, en ik hoop dat je ervan geniet. Ik ben ook op Instagram en Twitter.

Als u wilt controleren of mijn vorige berichten, klik dan hier. Voor mijn laatste berichten, bezoek mijn website. En als je van de inhoud die ik schrijf, geef het dan een 5 sterren. Ik waardeer het. Je me ook volgen op Twitter, Facebook, Google Pinterest en YouTube. Ik ben een trotse Amerikaan en wil er alles aan doen om mijn land en haar volk te steunen. Ik wil niet stoppen met werken, dus ik werk hier heel hard aan. Het is zo belangrijk voor ons om vrijheid te hebben, om te kunnen denken en onszelf te uiten en in staat zijn om keuzes te maken zonder bang te zijn dat een grote groep mensen ons gaat straffen als we een beetje te ver gaan.

Leven

Toen ik klaar was met school en verhuisde naar het platteland, heb ik besloten om mijn passie te volgen en het opstarten van een blog over nachtkleding. Ik had niet verwacht dat de enorme reactie die ik heb gekregen door de jaren heen.

Ik ben zo nederig.

Ik wilde de blog eenvoudig te houden, dus het was niet over mij het dragen van een heleboel dingen en tieren. Ik besloot om het te maken over een van de kleren die ik ben het meest trots op het dragen. Het is de jurk die ik kreeg van mijn eerste reis naar Bali. Ik was op weg naar het huis van een vriend toen ik me een beetje moe begon te voelen en wilde veranderen. Ik wilde wat frisse en lichte zomerjurken aantrekken. Ik had hetzelfde gevoel over de jurk die mijn man altijd op mij. Ik denk dat de jurk zou geweldig uitzien op iedereen, maar vooral op mijn man. Het heeft een slanke taille, korte mouwen en een beetje vorm in de achterkant van de jurk, waardoor het comfortabel en flatterend.