We hopen deze blog op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen in onze tests en hoe onze testers onze producten dragen. Het doel van deze blog is om te onderwijzen, te vermaken en te vermaken.

Wat is het verschil tussen een ochtendtrui en avondjurk?

In de ochtend is het een lange, lichte en hechte brei. Het is gemaakt met hetzelfde garen, stof en constructie als de dagkleding. Het is een zacht, comfortabel en licht kledingstuk. Als u op zoek bent naar een dressier, luxere, maar minder ingerichte ochtendjurk, hebben we verschillende opties in onze winkel.

's Avonds is het een licht, luchtig en vloeiend kledingstuk. Het is de meest elementaire van kledingstukken, gemaakt met meer stof, meer draden, en minder patronen. Het is een comfortabel kledingstuk dat perfect is voor alle gelegenheden.

Wat is het verschil tussen een nachtjapon en een nachtjapon? Hoe verschillen nachtkleding en nightie? Wat zijn de belangrijkste kenmerken en stijlen van nachtkleding?

Je hebt misschien gemerkt dat we twee termen gebruiken voor een enkel kledingstuk - nachtjapon en nachtjapon.

Wij streven ernaar om onderzoek te publiceren dat zowel wetenschappelijk valide als wetenschappelijk nuttig is.

We maken geen uitspraken over de werkzaamheid van onze tests of producten. Dit zijn slechts onze meningen gebaseerd op onze ervaringen in de afgelopen tien jaar met een verscheidenheid aan merken, stijlen en huidverzorgingsproducten. We gebruiken producten van de merken die we beoordelen, maar dit is geen aanbeveling. We zijn ook niet aangesloten bij bedrijven, dus er is geen manier om 100% zeker te zijn dat onze tests zijn uitgevoerd door een gerenommeerde bron. We presenteren alleen de resultaten van onze tests als we ze vinden, en we proberen niet om u te laten denken dat onze resultaten juist zijn. We proberen je dezelfde informatie te geven die je zou hebben ontvangen van onze favoriete online winkel. We proberen onbevooroordeeld te zijn, maar soms niet. We zijn een gemeenschap van wetenschappers die proberen de waarheid te achterhalen over ons lichaam en ons lichaam proberen ons gezond te houden.

Op het eerste gezicht, sommige merken die niet zijn gelabeld 'nightwear' lijken te zijn het dragen van de 'nacht' woord. Neem bijvoorbeeld deze uitspraak van Bottega Veneta: "Al meer dan 80 jaar zitten we in de categorie luxe en nachtkleding, altijd strevend om ons merk in de voorhoede van de modescene te brengen." En nu verkoopt dat merk zijn allereerste avondkledingcollectie. Maar is dit een geval van Bottega het maken van een gedurfde en gedurfde verklaring, of heeft het merk gewoon niet de ervaring om echt te begrijpen van de rol nightwear moet spelen in de mode? (Bottega's marketing manager vertelde ons ook dat het te vroeg zou zijn om te praten over een collectie of een naam, omdat het merk nog steeds bezig is met de ontwikkeling van het bedrijf en nog niet klaar is om iets aan te kondigen.)

De belangrijkste les om weg te nemen van deze is om ervoor te zorgen dat uw bedrijf is uitgerust met de juiste training en testen eisen om de juiste kennis en informatie te krijgen wanneer u koopt, en begrijpen van de rol die nachtkleding en nachtkleding stijl spelen in de mode.