Neem contact met mij op

Wees altijd respectvol. Dit is een site voor vrouwen. Ik wil van niemand horen over zaken die jou kunnen beïnvloeden. Gelieve niet het gevoel dat je moet verontschuldigen als je een fout gemaakt, kan ik alleen helpen als je het gevoel dat je hebt gedaan. Ik probeer alles neutraal te houden. Als je het gevoel hebt dat je me beledigd hebt, vertel het me dan zodat ik terug kan komen.

De beste manier om contact met mij op te nemen is via mijn blog of op Facebook op mijn blog bij NachtkledingTestCentraal. Ik post mijn reviews en meningen regelmatig op deze blog en ook in mijn nieuwsbrief. Heb alsjeblieft niet het gevoel dat ik niets nuttigs voor je heb. Ik probeer u zo veel informatie als ik kan, zelfs als het iets is dat ik weet dat verkeerd is of je bent onzeker. Laat het me weten. Ik weet niet precies wat ik met je geld ga doen, maar ik zal proberen mijn best te doen om je te helpen. Ik heb gepost op deze blog voor over waarom je moet altijd het juiste type ondergoed te dragen voor je lichaamsvorm. Ik heb ook een blog over lichaamsvormen en grootteverschillen.

Als je contact met me wilt opnemen, vraag het dan gewoon.

Nightwear is een beetje als een internet bedrijf, het moet open staan voor feedback om te groeien en om nieuwe en nieuwe ideeën aan te bieden. Daarom heb ik besloten om een Nightwear blog te maken. Als je van Nightwear houdt, moet je geïnteresseerd zijn in deze blog. Het zal een plek zijn waar ik mijn persoonlijke ervaringen op Nightwear (en mijn ideeën over manieren om Nightwear nog beter te maken, die ik van plan ben te doen in de komende dagen) met u kan delen. Ik hoop dat deze blog zal nuttig zijn en ook iets dat helpt om Nightwear en de gemeenschap in het algemeen te bouwen. Ik zal het posten van een paar dingen per dag tot de zomer voorbij is en het is veilig om deze blog te verlaten. Als u nog niet gelezen de post die leidde me naar Nightwear te maken, dan raad ik u aan om het te lezen. Het geeft je een idee van wat je verwachten. Ik weet zeker dat je zien waarom ik hou van deze blog.

Opening Hours